Reč odmor ponovo je dobila svoje tradicionalno značenje koje joj je prethodna godina uzela bez mnogo uvijanja. Sve bolja situacija u pogledu broja zaraženih virusom kovid19, kao i njen rezultat u vidu relaksiranijih protivepidemijskih mera omogućili su nam da počnemo da razmišljamo o pakovanju kofera! More, plaže, planine! A zajednički imenitelj za sve je – sunce, što bi u prevodu trebalo da znači da osim odgovornosti u vezi sa virusom, moramo da pokažemo i odgovornost prema svojoj telu i koži.

Zaštita kože je bitnija od sunčanja

Zaštita koži je potrebna bez obzira na njenu boju, starost ili geografske koordinate na koju smo postavili ležaljku, što je dobro poznata stvar onih koji rade u apotekama 24 h. Zbog toga je preporuka svima koji pakuju kofere da se dobro informišu o tome koliko su UV zraci potencijalno opasni i da koriste preparate koji će im omogućiti da odmor provedu na najbolji mogući način bez neželjenih posledica, što je dostupno online, ali i ofline u Apoteci Živanović koja svaku letnju sezonu dočekuje spremna kvalitetnim proizvodima za negu kože, kose i lica.

Preparati za sve tipove kože

Dobra vest za čitavu porodicu jeste da apoteka Beograd sadrži sve preparate na jednom mestu, te u isto vreme možete naći preparat i za masnu, suvu ili oštećenu kožu, kao i za sprečavanje akni i bubuljica. Na primer, Aloe vera gel sa vitaminom E i uljem čajevca ublažava simptome psorijaze, smanjuje perutanje i dubinski hidrira suvu i osetljivu kožu, a preporučuje se i deci i odraslima nakon ujeda komaraca jer ublažava oticanje i svrab. Gel trenutno umiruje crvenilo i upale nakon sunčanja, solarijuma, depilacije, epilacije i brijanja. Takođe, ubrzava lečenje i zarastanje rana kod manjih ogrebotina, kao i kod žuljeva uzrokovanih tesnom obućom. Takođe, apoteka 24h je mesto gde možete pronaći još gomilu drugih preparata u obliku krema, gelova i sprejova prilagođenih upravo vašem tipu kože.

Zaštita lica od sunčevih zraka

Lepi zubi nisu jedini garant lepog osmeha. Lice je daleko vidljivije od njih. Upravo bi zato trebalo posvetiti posebnu pažnju nezi kože lica. Veliki broj preparata, takođe dostupan kod online apoteke vam vrlo lako i pouzano može pomoći da svom licu date zaštitu od neželjnih uticaja, ali i negu koja mu je neophodna i onda kada nema dirketnog uzroka nekog problema – kada želite da se podmladite za šta ćete koristiti neku od brojnih anti-age krema koja će vam pomoći da vratite mladolik izgled svom licu.

Tajna negovane kose

Ako je krov kruna svake kuće, onda je kosa kruna svakog čoveka, bar dok ne poželi da je se reši. No, apoteka Živanović je takođe odlično mesto za sve kojima je stalo do negovane i zdrave kose. Počev od pranja gde možete naći najkvalitetnije šampone po veoma pristupačnim cenama, kao što je Nerilex koji, osim temeljnog čišćenja korena i temena, sprečava i opadanje kose, reaktivirajući koren kose i stimulišući njen rast, na ovoj adresi možete naći i brojne druge preparate poput balzama, sprejova, lakova, ulja i gela za negovanje kose, ali i stajling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *